Workshop

 

Dit jaar gaan we van start met een workshop voor bedrijven en groepen. De workshop wordt gehouden in samenwerking met chef Crista Hammel van Kookstudiomix. In deze workshop ga je aan de slag met reguliere en cryogene kooktechnieken. Een gezellige, uitdagende en smakelijke middag of avond samen met vrienden, je team of collega’s.

 

Schrijf je hieronder gelijk in of stuur een mailtje naar info@lekkernijs.com.

Horeca

 

Ben je horecaprofessional en lijkt het je leuk om een keer te ervaren hoe het is om te koken met vloeibare stikstof? Dan komt Lekkernijs bij je langs en verzorgt in jouw keuken een training. Waarbij je diverse cryogene kooktechnieken leert en basisinformatie krijgt over veilig werken met vloeibare stikstof.

 

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar info@lekkernijs.com.

Meld je aan voor de workshop

Enthousiast over de workshop en wil je met je team, collega’s, klanten, vrienden of familie een mooie en unieke middag en avond organiseren? Meld je dan nu aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van de datum. Dit geldt voor groepen vanaf 15 personen.

 

Twee keer per jaar organiseren Kookstudio Mix en Lekkernijs een workshop waar je je individueel voor kunt inschrijven. De workshop gaat door bij 15 personen en dit laten wij minimaal 72 uur voor aanvang workshop weten.

 

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de eerstvolgende datum!