We cateren events vanaf 100 ijsjes en onze ijsbarista’s komen met hun ijskar naar je toe en bereiden het ijs waar je bij staat. Vers, verrassend en super feestelijk. Je geeft je gasten een herinnering die ze niet snel vergeten.

Gelato

Het smaakt als een roomijsje, alleen nét iets anders en is hartstikke vegan. De gasten kunnen van ons menu uit drie smaken kiezen en krijgen hun mini-ijsdessert met bijpassende topping zoals vers fruit, verrassende kruiden en innovatieve cressen.

Sorbet

Onze heerlijk frisse sorbets zitten vol vers fruit soms zelfs 70% en door dit te combineren met groenten en kruiden ontstaan er spannende nieuwe smaken. De bijpassende topping maakt dit mini-ijsdessert helemaal af.

* Het ijs wordt geserveerd in biologisch afbreekbaar cupje geserveerd.

Scroppino

Dit super feestelijke drankje bestaat uit ter plekke gedraaid citroensorbetijs* gemixt met prosecco en een scheutje wodka. We serveren de scroppino in een champagneglas.

* Fun Fact: ons citroensorbetijs is gemaakt van geredde citroenen. Een reststroom die vernietigd zou worden als wij niet in de bres gesprongen waren.

Champagne!

Naast de scroppino bieden we ook een heerlijke champagne. Op dit moment hebben we een heel bijzonder exemplaar geïmporteerd: champagne uit het derde generatie familiehuis Jean Luc Carreau, een wijnhuis dat sinds 1932 wijn en champagne verbouwt. We serveren zowel brut als rosé champagne.