Vers, verser, verst 

De IJsbarista’s  van Lekkernijs draaien de gelato’s, sorbets en scroppino’s ter plekke: of dat nu binnens- of buitenshuis is. Ze komen aan met een ijskar, de ijsbasis en verse ingrediënten. Tijdens hun werk trotseren ze temperaturen van -196°C. Verwacht mist, spektakel en een heerlijk vers ijsje met een zijdezachte structuur.

Altijd inclusief enthousiaste IJsbarista’s

De Lekkernijsbarista’s zijn ervaren en bedreven in het werken met vloeibare stikstof. Zelf heb je nergens omkijken naar, maar verzeker je je gasten wél van de perfecte ijsbeleving. Genieten maar!

De IJsbarista’s serveren tussen de 120 en 200 ijsjes per uur. De minimale afname is 100 ijsjes.

We bedienen vooral de zakelijke markt, maar vinden een bruiloft of partij op z’n tijd natuurlijk óók erg leuk. Dus kom maar op met die events, borrels, braderieën, feesten, sportwedstrijden, jubileums en andere feestelijkheden!

Allergieën en wensen

We houden ons vegan ijs zo natuurlijk mogelijk. Dat betekent dat we uitsluitend met vers fruit en verse groenten en kruiden werken. Kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen komen er niet in. Ook bevat het ijs van Lekkernijs tot wel 30% minder suiker dan Italiaans schepijs.

We houden rekening met jouw gasten! Dus is er sprake van een intolerantie of allergie? Of misschien wel een dieet of geloofsovertuiging waardoor iemand niet alles kan eten? Dan denken we graag mee over een creatieve en smaakvolle oplossing, waardoor toch iedereen kan meegenieten.